DLL13005 Sunglass Square Oversized

Katrangan singkat:

DLL13005 Lensa Kacamata Retro Gabungan Kacamata Kotak-kotak Wanita 2020 Gafas Mode Mewah


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Ireng Padhang, Kura-kura
Werna Lensa  Werna abu-abu, perak, biru, abu-abu gradien, coklat abu-abu, coklat
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: