DLL3609 Unisex Luxury Fashion Square Rimless Sunglasses

Katrangan singkat:

DLL3609 Kacamata DL mode pria utawa wanita kacamata Unisex Luxury One Piece 2020


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Emas
Werna Lensa  Grey, Teh, Abang, Biru, Jambon Abang, Kuning Abu-abu, Jambon Biru
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: