DLL4353 Kacamata Wanita Mewah kanthi Intan

Katrangan singkat:

DLL4353 Mode 2020 Kacamata Kothak Kacamata Pribadi Kacamata Kwarna-warni


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Ireng, Kura-kura, Abang, Jingga, Teh, Ijo
Werna Lensa  Grey, Teh, Jambon, Biru
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: