DLL8181 Kaca tingal fashion Oversized Square

Katrangan singkat:

DLL8181 kacamata DL kacamata mata kucing anyar, Wanita antik gel Eyewear


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Ireng, Jambon, Abu-abu, Hawk Sbill, Sampanye, Putih
Werna Lensa  Ireng, Teh, Sampanye, Putih
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: