Kacamata Mode Bingkai Logam DLL902

Katrangan singkat:

DLL902 Sunglasses 2020 Bingkai logam kacamata sun kacamata kacamata untuk wanita dan pria gafas de sol


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  Logam
Werna Bingkai  Emas
Werna Lensa  Abang, Kuning, Barbie Pink, Grey, Teh, Ireng, Sampanye, Putih
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: