Kacamata srengenge fashion wanita DLL9077 Square Oversized

Katrangan singkat:

Kacamata DLL9077 DL Ndhuwur Kacamata Kacamata kacamata wanita mode Square


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Ireng, Print Leoparo, Teh, Biru, Jambon
Werna Lensa  Grey, Teh, Abang, Jambon, Kuning Ijo
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: