Kacamata DLL9083 Mode Square kanggo wanita

Katrangan singkat:

DLL9083 Grosir gaya Eropa bingkai logam sunshade nyopir pria lan wanita warna film Sunglasses


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Ireng, Print Leoparo, Ijo, Teh, Biru, Kuning, Jambon
Werna Lensa  Ireng, Teh, Ungu, Jambon, Kuning Ijo
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex
Digawe ing China 

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: