Babagan Kita

q

Slogan Perusahaan Menyang kene

D&L Industry And Trade (Xuzhou) Co. Ltd. khusus kanggo sumber kacamata lan pabrik kacamata, Ana macem-macem seri, minangka kacamata promosi, kacamata mode, kacamata olahraga, kacamata partai, kacamata hitam, kacamata bambu lan kacamata kayu bambu. Kita wis siyap kaca tingal lan uga logo khusus ing saben seri, kita bisa nawakake layanan mock-up pilihan warna lan tata letak logo.

HTB1hb0U

Kontrol Kualitas Sampurna
Kita duwe manajemen mutu profesional lan tim inspeksi proses.

Kapasitas Dhukungan Pasokan
7 pabrik profesional 500.000 pasang / saben pabrik / saben wulan 3 ~ 15 dina wektu pangiriman

Layanan Kualitas Tinggi Cepet
Kurang saka 2 jam kanggo saben priksaan 24 jam dina 365 dina saben taun

Kinerja Biaya sing Apik banget
Wangsulan Cepet; Kutipan Profesional; Pangiriman Cepet; Kualitas Tinggi; Jaminan Dagang.

Ketrampilan & Keahlian Kita

Akeh pesenan khusus sing disetel mudhun sajrone 1 dina lan pesen terus-terusan. Kabeh pitakon dijaluk ing 1-4 jam, sing paling cepet ana ing 5 menit, wektu timbal kanggo siap siyap pesanan ing 1 minggu, kanggo pesenan logo khusus ing 12-15 dina. Minangka kaluwihan, kita bisa nyedhiyakake wektu pangiriman sing akurat, kacamata hitam sing apik, lan layanan pas wektune didol. Kita kepenak ndeleng produk sing kesengsem lan entuk akeh tinjauan apik saka para pangguna. Akeh klien sing pesen kanthi terus-terusan wulan, lan taun demi taun. 

HTB1jDpAayLxK1Rjy0Ffq6zYdVXah

Aliran Produksi

H75cb5456043444ad9595523c72c5bbf5P.jpg_350x350

Bahan Baku

Hb712b653d8774ee9999a95310663f6770.jpg_350x350

Injeksi

H0fae7812e97746acb664f5af9a639d08y.jpg_350x350

Polesan

Hf7994f66af24440eab3218e712129b64Q.jpg_350x350

Gudang

H49bc35c519b34eb481428fede53d227bj.jpg_350x350

Kemasan

H65be52403aca4d8fbca40897047cc56c0.jpg_350x350

Assenbling

Sugeng hubungi kita kanggo priksaan babagan kacamata hitam, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nawakake produk lan layanan paling dhuwur kanggo entuk sukses bebarengan!