DLL014 Klasik tresna ati karo kacamata ireng

Katrangan singkat:

DLL014 Klasik tresna karo kacamata mode film warna reflektif logam


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  Logam
Werna Bingkai  Emas, Jambon, Ijo, Coklat, Abang, Biru
Werna Lensa  Abang, Kuning, Jambon, Biru, Ungu, Ijo, Ijo, Perak, Grey
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: