FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa aku bisa masang logo dhewe ing kaca tingal?

Ya, logo khusus kasedhiya.

File sing bakal dakkirim menyang sampeyan?

AI utawa PDF

Biaya sampel bisa dibalekake utawa ora?

Nggih

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, jumlah pesanan minimum saka stok yaiku 2 · 10 pcs.

Apa mupangate lensa cermin?

Lensa cermin duwe lapisan reflektif sing nyuda jumlah cahya sing liwat ing mripat.

Apa mupangate lensa gradien?

Lensa gradien ilang saka warna sing luwih peteng dadi warna sing luwih entheng, saengga bisa ditrapake xision ing jarak sing adoh lan kahanan cahya.

Kepiye carane kudu ngurus kacamata hitam?

Nglindhungi kacamata hitam kanthi pitulung - lan sampeyan - tampil apik lan tampil apik. Nanging, kacamata premium lan lensa utamane mbutuhake perawatan sing ati-ati. Perawatan sing ora bener bisa ngrusak lensa, sing nyebabake goresan utawa kegelisahan, sing bisa nyebabake eyestrain.
Dadi, cara paling apik kanggo ngresiki kacamata hitam yaiku kanthi gosok nganggo kain pembersih lensa lan pembersih cair sing dirancang khusus kanggo lensa eyewear, utawa nganggo andhuk lensa sing wis dibasahi sadurunge.
Kanggo ngindhari kerusakan, aja nganti ngresiki kacamata nganggo andhuk kertas utawa sandhangan, sing bisa nggiling bledug lan serat dadi lensa lan ninggali goresan. Uga aja nggunakake deterjen utawa sabun. Nalika sawetara sabun entheng ora nyebabake lensa, sabun kekuatan ekstra saiki cukup kuat kanggo alon-alon ngilangi lapisan lensa. Pembersih kaca utamane banget korosif lan bisa ngrusak lensa kanthi cepet. Dheweke ora dirancang kanggo digunakake ing bahan lensa non-kaca sing digunakake ing kacamata hitam.
Sanajan ora ana produk iki sing bakal langsung ngrusak indera sampeyan, suwe-suwe lan kanthi ambalan, karusakane bakal katon.