Kacamata Metal Logam DLL01K Kanggo unisex

Katrangan singkat:

DLL01K 2020 Kacamata Logam Logam Kanggo wanita lan pria unisex kemewahan One Piece Shades Luxury Eyewear


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Emas, Coklat, Ireng
Werna Lensa  Grey, Teh, Biru
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: