Kacamata, jaket, sepatu olahraga, lan klambi liyane ing Hari Perdana (2020): Penghematan mode lan sandhangan awal sing dilaporake dening Retail Egg

Perdagangan fashion, klambi lan sepatu pria, Festival Emas awal pria lan wanita ing taun 2020, kalebu jas ndhuwur, sepatu olahraga, kacamata hitam lan diskon liyane kanggo sandhangan, sepatu lan aksesoris
Temokake penawaran mode, klambi, lan alas kaki awal sing paling apik ing Amazon Prime Day, sing kalebu sepatu olahraga sing paling populer, sepatu, gaun, jaket, sweter, lan kacamata hitam. Link menyang tawaran populer kalebu ing ngisor iki.
Ngirit nganti 58% kanggo pakaian luar pria, jaket lan jaket saka merek terkenal kalebu Calvin Klein, The North Face, Carhartt lan Columbia nalika adol Amazon Prime Day.
Ngirit nganti 42% kanggo jaket wanita, jaket, jaket lan jas kacang saka merek terkenal kayata The North Face, Steve Madden, Columbia lan Calvin Klein ing promosi Amazon Prime Day
Ngirit 42% ing Jaket Columbia Wanita Arcadia II ing jaket ndhuwur Amazon-Shell kanthi kaca depan sing bisa disetel, tali sing bisa disetel tali lan tas zipper
Tuku Jaket Hujan Glennaker Columbia Boy ing Amazon lan ngirit nganti 43% - cangkang nilon anti banyu tahan lama lan tahan tahan udan deres
Ngirit 41% ing Jaket Softshell Ascender Pria Kolombia ing wol Andes tahan banyu Amazon lan tahan angin digawe saka 100% poliester
Ngirit $ 30 ing Eddie Bauer Ms. Sun Valley Down Parka ing Amazon sing digawe saka premium isi 650 kanthi kanthong zipper sing dilapisi bulu.
Ngirit nganti 47% ing desain cangkang Jaket-Nylon Wanita-wanita Foldback Columbia Wanita nggawe sampeyan garing lan dilindhungi sanajan udan
Tuku kacamata lensa oval Ray-Ban lan ngirit 20% ing bingkai logam nganggo Amazon lan lapisan proteksi UV
Tuku Kacamata Bunder Blaze Wanita Ray-Ban ing Amazon lan ngirit 30% -kanggo plastik lan lapisan pelindung UV
Ngirit 50% ing kacamata Ray-Ban Blaze Wayfarer ing Amazon - salah sawijining bentuk paling apik ing portofolio Ray-ban
Tuku Kacamata Kacamata Kembar Ray-Ban Blaze Double Bridge ing Amazon lan ngirit 47% -kanggo bingkai logam persegi sing apik kanthi bingkai sing rata lan dobel
Ngirit 26% ing Kacamata Pria Holbrook Square ing Oakley ing desain klasik tanpa wates Amazon sing nggabungake teknologi Oakley modern
Tuku kacamata persegi dowo Oakley Pria Flak 2.0 ing Amazon lan ngirit bingkai tahan 32% entheng, awet, nyaman lan nglindhungi sedina muput
Ngirit $ 73 ing Kacamata Pria Rectangular Valve Pria ing Amazon - katup kasebut minangka pigura sing tahan stres, entheng lan awet, lan kepenak dipakai sedina muput
Tuku Kacamata Rectangular Jaket Penerbangan Pria ing Amazon lan ngirit 21% -lindhungi 100% perlindungan UV saka kabeh UVA, UVB, UVC lan cahya biru sing mbebayani, nganti 400mm
Tuku kacamata Pilot Logam Wanita Pamisah Wanita ing Amazon lan ngirit 25% -kanggo nambah kekuatan lan keluwesan kanggo nolak owah-owahan utawa deformasi
Ngirit $ 81 kanggo Kacamata Rectangular Mainlink Pria ing Link Pria ing Amazon sing dirancang kanggo kondisi cahya sing padhang, saengga lingkungane katon luwih jelas lan alami
Ngirit nganti 44% ing sneaker Nike, Adidas, New Balance, ASICS lan Skechers nalika adol Amazon Prime Day
Ngirit nganti 38% kanggo sepatu wanita, sandal, sepatu hak lan sepatu datar ing promosi Amazon Prime Day, klik link kanggo entuk rega paling anyar ing sepatu wanita, wiwit sepatu lumampah nganti sepatu lan sepatu
Ngirit nganti 43% sepatu bocah ing promosi Amazon Prime Day-ngirit sepatu olahraga, sepatu bot, sandal lan sepatu olahraga kanggo bocah lanang lan wadon
Tuku sneaker crossover pria New Balance ing Amazon, ngirit kulit 22% -100%, bantalan kabeh-babak
Tuku sneaker New Balance Wanita Fuelcore Nergize V1 ing Amazon, ngirit 38% -100% serat sintetis, dhukungan desain apik gayane
Ngirit 26% kanggo Skechers Pria Delson Camben Sneakers ing Amazon, non-slip, tali ngarep, olahraga lan desain santai
Ngirit Sepatu Jogging Gel-Venture ASICS ing sol Amazon-Premium kanthi katahanan sing luwih dhuwur lan manajemen kelembapan sing apik
Tuku Sepatu Skechers Ladies Go Joy Walking ing Amazon lan ngirit 40% bantalan responsif sing ringan lan fleksibel 5Gen
Ngirit 43% ing Deer Stags Boys Oxford Shoes ing desain Amazon-Soft, lapisan bolong sing ketat lan desain wingtip
Ngirit 44% ing sepatu olahraga Fila Women Disruptor II ing kulit premium lan ringan saka Amazon
Ngirit sepatu petualangan gel ASICS wanita ing dhukungan sepatu lari GEL-Venture® 7 sing dipercaya Amazon bakal menehi kaluwihan sing dibutuhake kanggo saben mlayu
Ngirit 28% ing Skechers Afterburn ing penutupan renda loop nilon sing awet lan apik lan kerah tumit empuk lan ilat kanggo kenyamanan ekstra
Tuku sepatu olahraga klasik wanita Reebok Harman Run ing Amazon lan simpen 23% sepatu olahraga kanthi midsole EVA menehi dhukungan lan bisa tahan mlaku-mlaku lan jogging
Ngirit nganti 25% ing sepatu olahraga Fenta pria Steve Madden ing "sneaker kasual" nganggo sol karet ing Amazon, kasedhiya ing 5 warna klasik
Tuku Sneaker Carina Wanita PUMA ing Amazon lan simpen nganti 42% sepatu olahraga sing digawe saka 100% kulit sintetis nganggo sol karet
Tuku Sepatu Latihan Salib Nyaman Wanita 608V5 Anyar ing Amazon lan simpen nganti 31% sepatu latihan sing bisa dipercaya kanthi bantalan kabeh-babak
Ngirit nganti 32% ing sepatu olahraga Skechers Work Cessnock ing bolong lan tali bungee sing bisa ambegan Amazon lan tunggal karet non-slip
Ngirit nganti 43% ing sepatu olahraga mode klasik pria ing Reebok ing kombinasi kulit lan karet gaya Amazon-vintage kanthi warna putih lan permen karet
Tuku sneaker Closed Under Armour Kids 'PreSchool 8 Alternatif ing Amazon lan ngirit nganti 25% ing bobot entheng lan nyaman, kanthi tali pancing lan daur ulang, gampang dipasang lan dicopot
Ngirit nganti 34% kanggo pakaian pria lan mode ing promosi Amazon Prime Day - priksa kesepakatan paling anyar babagan kaos pria, klambi, jaket, jins, celana, celana pendek, jeroan lan olahraga
Ngirit nganti 40% kanggo busana lan mode wanita ing promosi Amazon Prime Day, klik ing link kanggo entuk informasi paling anyar babagan puncak wanita, sweter, jaket, jaket, jins, celana, rok, legging, klambi olahraga, jeroan, turu lan sandhangan Diskon nyandhang sembrono
Ngirit nganti 58% kanggo busana bocah ing promosi Amazon Prime Day-ngirit jaket, olahraga, piyama lan jeroan kanggo bocah lanang lan wadon
Tuku Wrangler Authentics Men's Flex Pinggang Jean ing Amazon lan ngirit 20% -rutin nganggo tali denim peregangan
Rasakake diskon 35% kanggo solusi Ab wanita demokratis ing gaya saku Amazon-6 kanthi denim sentuhan mewah mewah
Tuku Calvin Klein Bralette Katun Modern Wanita ing Amazon lan ngirit nganti 41% -Kutang campuran katun Bernapas nganggo tali Racerback
Tuku jins ceking wanita Lewi sing apik ing Amazon lan ngirit 40% -kanggo ndhuwur pinggang lan langsing liwat pinggul lan paha
Ngirit nganti 51% kanthi tuku kaos skrip jersey klasik pria ing Amazon - nganggo tambalan C ikonik ing lengen kiwa
Ngirit nganti 33% ing Jeans Bootcut Klasik Wanita ing Amazon, lungguh ing pinggul lan gampang liwat pinggul lan paha
Ngirit nganti 41% ing celana olahraga joged suede Pria Juara ing wulu Amazon digugat ing njaba lan alus banget ing njero
Tuku kaos polo sentuh cair Calvin Klein ing Amazon kanggo ngirit nganti 62% -karo proteksi UV lan dipasang nganggo benang ultra-halus kanggo nyedhiyakake ventilasi lan ambegan
Ngirit nganti 52% ing rincian Juara Wanita Powerblend Pacar Wanita Crew-V-neck ing garis leher lan lengan raglan gaya
Apa sampeyan golek tawaran sepatu, busana lan mode sing luwih populer lan dikarepake? Klik ing kene kanggo nelusuri kabeh opsi transaksi ing kaca "Hari Perdana" Amazon.
Promosi Dina Emas mung suwene wektu winates. Endhog Eceran entuk komisi kanggo tuku sing ditrapake nganggo tautan sing disedhiyakake.
Acara belanja Perdana Perdana Amazon saben dina suwene 48 jam, nyedhiyakake akeh dhuwit kanggo ewonan merek paling dhuwur.
Ora duwe keanggotaan Amazon Prime? Miwiti nyoba gratis 30 dina saiki lan gunakake kabeh promosi ing Hari Perdana.
Sampeyan bisa ngirit akeh dhuwit sajrone Dina Perdana, kayata jaket, klambi musim panas, kaos lan kaos, sepatu olahraga, sepatu olahraga lan aksesoris (kayata jam tangan lan kacamata hitam). Apa sampeyan nggoleki sepatu, klambi utawa kacamata, Amazon meh bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kategori fashion wanita, sampeyan bakal nemokake macem-macem sandhangan, sepatu lan aksesoris. SL Fashions lan BTBFM minangka sawetara merek sing nyedhiyakake gaun kanthi macem-macem acara. Contone, tuksedo SL Fashions cocog banget kanggo pesta santai, pesta kantor, pesta koktail, pesta pernikahan, lan liya-liyane. Kasedhiya uga aksesoris kayata kacamata, tas tangan lan jam tangan.
Ing departemen mode pria, sampeyan uga bakal nemokake macem-macem pilihan ing sandhangan, perhiasan, sepatu lan aksesoris. Wiwit sneaker nganti boots, sepatu nganti sandal, kabeh duwe. Yen sampeyan nggoleki sepatu olahraga berkualitas tinggi, mula kalebu Adidas, Lacoste, Sperry lan Tommy Hilfiger. Sepatu sneaker Pria Agung adidas duwe kaendahan klasik adidas, dadi serba guna.
Amazon nganakake acara blanja paling gedhe nganti saiki ing Hari Perdana taun kepungkur. Anggota Perdana bisa ngrasakake luwih saka siji yuta diskon eksklusif.
Kudu luwih akeh sandhangan, sepatu lan barang mode pria lan wanita? Klik ing kene kanggo nelusuri kabeh pilihan kesepakatan ing kaca promosi "Hari Perdana" Amazon.
Babagan Egg Eceran: Endhog Eceran nuduhake warta babagan transaksi e-commerce. Minangka anggota Egg Retail Associate Amazon, sampeyan bisa entuk penghasilan liwat tuku sing layak. Hubungi: Andy Mathews (andy@nicelynetwork.com)
Akuntan San Francisco mbahas babagan pentinge administrasi Biden kanggo portofolio investasi ing saben obrolan karo klien.
Pangguna sing durung milih pesen ing platform JD bisa nampa kupon diskon! Kanthi kertu Visa sampeyan, klik kanggo mbayar ing JD.com kaping pisanan lan nikmati diskon!
Perusahaan kasebut ujar yen Lee Kun-hee, sing nggawe Samsung Electronics dadi raksasa global ing smartphone, semikonduktor lan TV, tilar donya dina Minggu sawise dirawat ing rumah sakit luwih saka enem taun amarga serangan jantung ing dina Minggu. Lee yuswa 78 taun iki. Dheweke nggawe Grup Samsung dadi konglomerat paling gedhe ing Korea Selatan lan dadi wong paling sugih ing Korea Selatan. Jeong Sun-, CEO perusahaan riset perusahaan Chaebul.com, ujar: "Kahanan Lee sing luar biasa ing Korea lan kepiye Korea Selatan integral dadi globalisasi minangka simbolis yen sedane bakal dielingi dening akeh wong Korea.
Harry Markopolos (Harry Markopolos), mantan profesional turunan sing dadi investigator penipuan finansial independen, nemokake skema Bernie Madoff Ponzi $ 65 milyar, nanging ora digatekake dening SEC Nganti sangang taun. Minangka kritikus lantang kanggo regulator AS, Harry saiki ndeleng bidang audit lan industri asuransi minangka kasus penipuan finansial utama sabanjure sing bakal dibukak.
Kanthi kertu Visa, sampeyan bisa nikmati diskon nganti 20% kanggo blanja ing Global Trends Department Store! Priksa promosi paling anyar ing toko online fashion kayata Mytheresa lan Giglio.com!
Microsoft, Apple, Abjad, Facebook, Amazon, AMD, Caterpillar, Comcast, GE, Ford, Pfixer, Visa, UPS, Exxon Mobil, Twitter lan perusahaan liyane nglaporake asil kuartal kaping telu.
Gampang tuku saham, nanging angel tuku saham sing pas tanpa strategi sing wis dites wektu. Dadi, apa saham paling apik sing bisa dituku utawa dilebokake ing dhaptar jam saiki?
Pasar saham bisa uga dituju karo pemimpin kaya Microsoft lan Tesla. Kanthi cedhak pemilihan lan kasus virus corona, iki minangka minggu sing paling dhuwur.
Sumbang langsung kanggo dhukungan kanggo lembaga pengungsi PBB, supaya para pengungsi bisa entuk kit darurat kanggo ngatasi musim udan lan nylametake dheweke saka bencana!
Strategi investasi endi sing wis nyoba wektu? Investasi wutah. Ahli Wall Street percaya manawa saham kanthi prospek pertumbuhan gedhe banget nggambarake sawetara saham sing paling angel. Potensi pertumbuhan iki ngluwihi jangkauan langsung, lan jeneng-jeneng kasebut bakal entuk ngasilake substansial ing taun 2020 lan sabanjure. Paling ora, tegese, nemokake saham sing kalebu ing kategori iki bisa uga tantangan. Analis percaya manawa salah sawijining strategi yaiku mundur sawetara langkah, ndeleng gambaran gedhe, lan fokus karo perusahaan sing duwe pertumbuhan jangka panjang adhedhasar prestasi sing apik banget saben taun. Supaya dielingi, kita nggunakake database TipRanks kanggo ngenali telung saham pertumbuhan sing dinilai banget dening analis. Katelu saham wis entuk akeh pertumbuhan ing taun 2020 lan siyap terus munggah. Perusahaan Game Nasional Pennsylvania (PENN) Kaping pisanan, kita duwe Perusahaan Game Nasional Pennsylvania, sing duwe lan ngoperasikake fasilitas game lan balap lan bisnis terminal game video ing Amerika Serikat. Jeneng kasebut mundhak 146% saben taun, nanging sawetara analis Wall Street percaya manawa isih akeh bahan bakar ing tank kasebut. PENN bubar ngumumake asil kuartal kaping telu sadurunge, sing ngluwihi pangarepan. Perusahaan ngarepake bathi bathi kanggo kuartal bakal nambah luwih saka 900 basis poin, lan EBITDAR sing disetel bakal tuwuh 5% saben taun, sanajan penghasilan mudhun 10% taun-taun. Analis bintang lima, Joseph Greff, marang klien manawa "JP Morgan Chase" ujar: "Pamulihan industri game regional ing wulan Mei / Juni terus nganti kuartal kaping telu, lan penghasilan luwih apik tinimbang sing diarepake. Sawise ditindhes panjaluk Sawise bali menyang normal, lan wiwit efisiensi COVID sadurunge saya apik, biaya operasional meh / ora munggah. Sadurunge, kita nganggep tingkat pertumbuhan saya mudhun. ” Greif ngakoni manawa menehi kinerja rega saham sing luar biasa, sawetara analis liyane wis Ninggalake degradasi ”. Nanging, dheweke isih percaya yen "nilai lan katalis kanggo mbesuk". Analis komentar: "… Ana sentimen perang ing sentimen investor. Kita yakin iki sehat kanggo saham lan meh perlu kanggo saham terus meningkat; kita yakin manawa investor ekuitas game tradisional durung diganggu. Kita yakin manawa investor ora percaya karo kemampuan PENN kanggo bersaing karo DraftKings, Fanduel, Caesars Entertainment, MGM / GVC, lsp. Ukuran neraca relatif PENN bisa mbiayai biaya akuisisi para pelanggan taruhan olahraga awal, nanging kita yakin, Amarga ekuitas pungkasan penggalangan dana nglumpukake $ 950 yuta, risiko kompetisi iki wis dikurangi sajrone kisaran sing migunani. ” Paling penting, PENN bubar ngluncurake aplikasi taruhan Olahraga Barstool ing Pennsylvania. Greff nyebutake rilis awal iki "nyengkuyung babagan volume lan pengeluaran pemasaran," lan kabukten "potensial kanggo pendekatan unik kanggo entuk saham." Kajaba iku, momentum Sportsbook Barstool saya tambah. Sing luwih penting, Greff percaya manawa taruhan olahraga lan lingkungan iGaming saiki padha karo kenaikan pasar regional ing taun 1990an, nalika negara-negara sing defisit anggaran dadi sumber penghasilan anyar, kayata game boat boat kanggo mbantu ngatasi anggaran. defisit Ing babagan iki, analis ujar: "Kita yakin manawa saben negara duwe pangarepan sing meh padha kanggo USSB lan iGaming, lan PENN bakal dadi salah sawijining pemenang. Kita seneng pola game / taruhan olahraga / iGaming, adhedhasar tanah, ing AS lan ndeleng papan kanggo tuwuh. . " Ya, ora kaget yen Grave tetep urip karo Bantheng. Saliyane menehi rating "kabotan", dheweke uga nemtokake target rega $ 83 kanggo saham kasebut. Yen target iki digayuh sajrone rolas wulan sabanjure, investor bisa ngasilake 32%. (Kanggo nonton rekaman trek Greif, klik ing kene.) Apa sing bakal dikandhakake liyane saka Wall Street? Sangang tuku, telung dhuwit lan siji adol ditanggepi sajrone telung wulan kepungkur. Asile, PENN nampa rating konsensus "medium buy". Adhedhasar target rega rata-rata $ 76.77, rega saham bisa mundhak nganti 22% taun ngarep. (Deleng analisis saham Penn National Gaming ing TipRanks.) Redfin (RDFN) Redfin diwiwiti kanthi ruang telusuran adhedhasar peta lan nggedhekake jangkauan produke supaya game kulawarga, debut lan proses hosting luwih cepet lan gampang. Ing Wall Street, sawetara wong nganggep manawa jeneng kasebut dudu mung babagan kenaikan permintaan COVID, lan pangentukan 113% saben taun mung wiwitan. Sanajan RDFN ngilangi ramalan kuartal katelu sing kuat, para investor rada kuciwa karo asil kasebut. BTIG Jake Fuller negesake manawa rega saham bisa mudhun amarga "pangarepan dhuwur lan kenaikan skala penghasilan udakara 2%" lan "investor momentum cenderung menehi irama sing dipimpin volume, dene RDFN pancen ora bisa ngerteni ekspektasi iki." Fuller percaya manawa RDFN dudu fokus manungsa waé, sing nuduhake manawa investor bisa uga ora weruh pambocoran penghasilan kasebut. Nanging, dheweke mikir manawa Wall Street bisa uga ora kejawab bagean utama teka-teki kasebut. Analis bintang lima kasebut nyebutake: "Sing bisa uga dilalekake ing kene yaiku RDFN nambah tarif komisi tanpa pengaruh sing signifikan marang tingkat konversi, sing bakal ningkatake prospek bathi RDFN." Kanggo tujuan iki, dheweke bakal entuk laba kotor 2021 bakal ditambah 47%. Nggoleki informasi rinci babagan kuartal kasebut, RDFN ngalami panjaluk sing kuwat lan penghasilan layanan real estate tuwuh 36% taun-taun. Lalu lintas situs web lan volume transaksi uga nambah wulan saben wulan. Nanging, kudu dielingake yen kenaikan rega didhukung dening penghasilan saben transaksi. Fuller ujar: "Iki penting amarga nuduhake manawa tarif komisi sing dikarepake bakal entuk kontribusi." "Miturut statistik kita, bathi layanan real estate saka 1,68% GTV ing kuartal kaping telu 2019 lan kuartal kaping loro 2020 1,78% mundhak dadi kira-kira 1,85% ing kuartal kaping telu taun 2020. Margin reged dhuwur papat poin nuduhake lalu lintas dhuwur ing wilayah iki. Sanajan angel kanggo netepake kekarepan permintaan, kenaikan rega lan wates bathi sing luwih apik kudu tetep, ”komentar Fowler. Selaras karo optimisme, Fuller nyengkuyung bantheng banteng, negesake rating tuku lan rega saham target $ 65. Tujuan iki nuduhake kapercayane marang kemampuan RDFN kanggo nambah 45% taun ngarep. (Kanggo ndeleng cathetan trek Fuller, klik ing kene.) Nalika pindhah menyang bagean liya ing Wall Street, panemu isih beda-beda. Ing telung wulan kepungkur, 6 tuku, 5 dhuwit lan 1 adol dialokasikan. Miturut Wall Street, RDFN minangka tuku medium. Target rega rata-rata $ 50 tegese 11% munggah. (Deleng analisis saham Redfin ing TipRanks) Vertiv Holdings (VRT) Minangka salah sawijining panyedhiya perangkat keras, perangkat lunak lan layanan terkemuka ing donya, Vertiv Holdings ngewangi promosi pasar digital sing gegandhengan, ing endi akeh data sing dibutuhake ditularake, dianalisis, diproses lan disimpen. Wall Street ujar manawa mundhak 71% nganti saiki, lan bisa uga ana keuntungan sing luwih akeh. Sanajan rega saham mundhak banget, analis Penelitian Wolfe, Nigel Coe isih yakin manawa kahanan risiko / reward iku apik. Dheweke nerangake: "Kita yakin manawa Vertiv minangka spesies langka sing bisa narik akeh investor: perusahaan tuwuh kanthi ukuran medium sing bisa menehi pertumbuhan laba sing apik kanthi diskon lan dadi tanggung jawab tim eksekutif paling dhuwur." Nalika nerangake VRT Ing dalan kanggo tuwuh, pasar pungkasan utamane yaiku pusat data lan telekomunikasi. Spasi kasebut minangka area sing diarepake Coe supaya bisa tuwuh ing taun 2020 lan 2021, uga kerugian jangka panjang jangka panjang amarga ana intensitas data lan upgrade 5G sing terus-terusan. Kajaba iku, didhukung kanthi upaya supaya biaya tetep konstan liwat macem-macem upgrade operasional lan nyuda kompleksitas organisasi, manajemen negesake cara kanggo nggedhekake bathi nganti 500 basis poin. "Iki minangka skrip sing sukses dikirim dening ketua eksekutif David Cote sajrone jabatane ing Honeywell, sing nggawe kita yakin manawa skrip sing padha bisa digunakake ing Vertiv," ujare Cohen. Perlu dielingake manawa VRT mundur ing kuartal kaping loro taun 2020, kanthi utang net udakara US $ 2,1 milyar lan utang net / EBITDA tekan 4,2 kali. Sanajan pungkasan iki, Coe yakin manawa neraca bisa ngilangi pengaruh kanthi cepet. Kanggo tujuan iki, dheweke nganggep yen ing taun 2023 rasio utang net / EBITDA kaping pindho, mula ibukutha sing isih ana bakal tekan 1 milyar dolar AS. "Saiki kita ora ngira manawa Vertiv minangka crita penyebaran modal sing jelas, nanging iki bisa kedadeyan ing jangka wektu 2022/23-mesthine kita bisa ndeleng kegiyatan akuisisi kanggo nambah kapabilitas ing bidang distribusi tenaga lan lapisan DCIM. Opsi liyane sing bisa ditrapake kalebu likuidasi waran kas (saiki ditampilake ing pitungan jumlah saham sing diencerke) lan cara distribusi dividen, sing bakal nggedhekake kemungkinan kepemilikan institusi. Kita uga ora bisa nglirwakake kasunyatan manawa akeh peralatan listrik sing luwih gedhe Ruang lingkup kemitraan strategis sing digawe dening para peserta pasar, para peserta iki dudu peserta penting ing pusat data. ” Kabeh sing ditindakake VRT mbujuk Coe kanggo negesake rating sing luwih unggul. Nalika nelpon opsi, dheweke nemtokake target rega $ 23, tegese potensial munggah 22%. (Kanggo ndeleng track record Coe, klik ing kene) Apa analis liyane setuju? padha. Ing telung wulan pungkasan, mung 4 rating "tuku" sing wis diterbitake. Mula, pesenane jelas: VRT pancen tuku kuat. Amarga rega target rata-rata yaiku $ 20.75, rega saham bisa mundhak 10% taun ngarep. (Deleng analisis saham Vertiv Holdings ing TipRanks) Sanggahan: Tampilan sing ditulis ing artikel iki mung minangka analis utama. Konten mung kanggo referensi. Sadurunge nggawe investasi apa wae, penting banget kanggo nganalisis sampeyan dhewe.
Laporan data pangentukan lan ekonomi utama minggu iki bakal diluncurake ing minggu iki, lan umume saham FAANG kacarita sawise penutupan Kamis.
Ing minggu pungkasan tanggal 22 Oktober, tingkat suku bunga hipotek mudhun dadi paling murah. Diarepake manawa politik COVID-19 lan Amerika bakal terus menehi pengaruh ing minggu iki.
Formula minyak ikan khas Suntory "DHA & EPA + Sesame Ming E", 4 kapsul saben dina, bisa ngilangi krisis kardiovaskular, mulihake vitalitas ati, turu luwih jero, lan dadi faktor risiko kutha! Diskon 10% kanggo wektu winates, aja nganti lali!
Laporan penghasilan kuartal kaping telu AMD (AMD) dijadwalake bakal diluncurake sawise penutupan dina Selasa, yaiku wektu sing nyenengake kanggo industri semikonduktor. Wall Street Journal nglaporake manawa AMD (AMD) berencana ngembangake bisnis kanthi aktif liwat akuisisi potensial (XLNX) (XLNX). Sanalika, pesaing sing paling gedhe (INTC) wis kerja keras kanggo terus ngasilake teknologi manufaktur canggih sing dibutuhake kanggo ngasilake semikonduktor berkualitas tinggi.
* Crita sampingan Barron akhir minggu iki nggoleki prospek raksasa omben-omben ikonik ing jagad pasca pandemi. * Artikel fitur liyane mbahas babagan kenaikan saham pasar sing lagi maju lan ing endi golek penghasilan utilitas. * Kajaba iku, ana prospek kanggo kapercayan investasi real estate medis, operator supermarket, lan bioteknologi pusat-kanker. Crita sampingan Andrew Bary "Napa Coca-Cola Bakal Muncul maneh" nuduhake manawa perusahaan sing paling ngalami epidemi kasebut yaiku Coca-Cola (NYSE: KO). Nanging, nalika masarakat bali normal ing jagad vaksinasi, pengaruh global saka raksasa omben-omben multinasional bisa nambah nganti luwih dhuwur. Reshma Kapadia "Saham pasar sing lagi maju bisa saingan karo raksasa teknologi Amerika", jarene, sawise dasawarsa mudhun, saham pasar berkembang saiki saya tambah. Akeh perusahaan Internet lan kesehatan ing pasar jaban rangkah isih dadi lintasan pertumbuhan, nyedhiyakake kesempatan gedhe. Apa Alibaba Group Holdings Limited (NYSE: BABA) bisa dideleng? Ing "Telung Dana Trust Medical kanggo Reap Return in the Healthcare Field", Darren Fonda (Darren Fonda) mbuktekake manawa perusahaan kepercayaan investasi real estate khusus kanggo fasilitas kesehatan duwe ruang kanggo tuwuh. Temokake apa sing disenengi Barron babagan Physicians Realty Trust (NYSE: DOC) lan sawetara kanca-kancane. NextEraEnergy Inc. (NYSE: NEE) munggah 26% ing taun iki, miturut "8 kanggo nyedhiyakake stok utilitas sing aman" lan perbaikan produktivitas terus-terusan ", panganggit: Lawrence · C · Strauss (Lawrence C. Strauss). Nanging ing sektor utilitas liya, ora ana kekurangan produksi mudhun lan sawetara langkah-langkah proteksi mudhun. Xcel Energy Inc. (NYSE: XEL) minangka salah sawijining pilihan Barron. Ing Eric Savitz "Aja Ninggalake Saham Teknologi Gedhe. "Kuwatir saya gedhe banget", kenapa ditemokake yen sanajan kacurigaan kasebut ditrapake miturut kajian peraturan sing ketat, nanging isih ana Apple (NASDAQ: AAPL) lan Microsoft (NASDAQ: MSFT)) Perusahaan wis nggawe inovasi lan eksekusi, tinimbang ngapusi lan bullying. Deleng uga: Pasar bantheng Benzinga minggu iki: Boeing, Netflix, Pfizer, lsp. Jack Hough negesake "Nggoleki planja plesiran palsu", ngrembug kenapa November bisa dadi wektu sing pas kanggo adol kerugian pajak, kayata Kohl Corp. (NYSE: KSS) lan Macy's Inc. (NYSE: M). Nike (NYSE: NKE)? Kaping pisanan, Pasar Petani Sprout (NASDAQ: SFM) dadi juara COVID-19, lan banjur kalah karo COVID-19. Mula, “Inventori Sprout siap Terbatas Apik” Teresa Rivas. Sawise ilang meh seprapat regane sajrone telung wulan kepungkur, apa operator rantai swalayan supermarket ing Phoenix samesthine mbalekake? Ing "optimis babagan Tesla, telemedisin, lan revolusi genomik" Ing, Emily Liu nuduhake kenapa investasi CEO ARK minangka mahasiswa inovasi sing ngganggu, kenapa Tesla (NASDAQ: TSLA) bakal ninggalake Uber Technologies Inc. (NYSE: UBER) lan bledug mapan karo wong liya. Bill Konper Bill Alpert "Konferensi Kanker Bisa Ngobong Saham Bioteknologi Iki." Ing simposium ENA taun iki, peneliti kanker nganakake rapat online kanggo ndeleng data anyar babagan obatan sing dites dening akeh perusahaan bioteknologi. Sinau babagan Barron Napa mikir manawa Mirati Therapeutics Inc. (NASDAQ: MRTX) bakal dadi salah sawijining perusahaan sing paling akeh ditonton. Ing Barron Weekly minggu iki: * Sepira sampeyan mbayar miturut Biden lan rencana pajak Trump * Cara rencana pajak calon presiden bakal mbantu lan ngrusak ekonomi - apa tegese gelombang biru kanggo pasar obligasi * Napa 2021 bakal dadi tantangan kanggo investor * Napa evaluasi industri teknologi tinggi pantes ditonton * Diesel Apa sinyal pasar sing bakal dikirim menyang ekonomi * Peperangan ing perang mobil listrik sabanjure * Apa rebound tuku bisa digunakake * Apa obligasi Tiongkok aman kaya obligasi nasional * Apa wektu kanggo nyoba pasar saham Thailand Nalika nulis, panulis ora duwe posisi ing ndhuwur. Tindakake Benzinga ing Twitter kanggo kabeh warta lan ide dagang utama. Deleng informasi luwih lengkap babagan Benzinga * Klik ing kene kanggo ndeleng perdagangan opsi Benzinga * Pasar bantheng Benzinga minggu iki: Boeing, Netflix, Pfizer lsp. * Akuisisi wong njero minggu kepungkur sing misuwur: Karnaval, Citigroup lan liya-liyane (C) 20 20 Benzinga.com. Benzinga ora menehi saran investasi. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Saham Trifecta bakal ngenali saham bearish saben dina Rebo, lan bisa uga ana sawetara peluang investasi sing menarik kanggo jangka pendek. Nggunakake analisis teknis grafik saham kasebut, lan yen cocog, adhedhasar tumindak lan rating paling anyar saka TheStreet's Quant Ratings, kita ngilangi limang jeneng kasebut. Sanajan ora bakal nimbang analisis dhasar, muga-muga artikel iki bakal menehi investor sing kasengsem ing saham kanthi titik wiwitan sing apik kanggo PR ing jeneng kasebut.
Tandur awu ing segara utawa kebon pangeling-eling kanggo mbuwang awu kanthi cara sing ramah lingkungan lan berkelanjutan. Rencanakake luwih dhisik, critakake kulawarga babagan kekarepan sampeyan, lan ndaftar ing Daftar Pusat Pemakaman Hijau.
Raksasa pensiun Walanda, PGGM, tikel investasi kaping pindho ing saham PayPal lan tuku saham Cisco lan Activision ing kuartal kaping telu. Iki nyuda stok Qualcomm.
Pendiri Alibaba, Jack Ma, ujar dina Sabtu yen dhaptar loro saka raksasa fintech China Ant Group bakal dadi sing paling gedhe ing donya adhedhasar rega sing ditemtokake ing dina Jumuah wengi. Dheweke ujar nalika KTT Bund ing Pusat Keuangan Wétan New York: "Iki kaping pisanan yen rega saka dhaptar skala gedhe ing sejarah manungsa ditemtokake ing njaba Kutha New York." Kanthi dhukungan saka raksasa e-commerce Tionghoa Alibaba, Semut bakal ngrancang ing pasar STAR ing Hong Kong lan Shanghai sajrone seminggu.
PayPal sing mbukak jaringan menyang Bitcoin lan mata uang kripto bakal ngganti aturan game, nanging warta iki ndhelikake pesen sing luwih gedhe lan luwih penting.
Anuitas pangurangan pajak online Hang Seng sing anyar bisa ngasilake tambahan 10 taun kanggo penghasilan tetep lan njamin 1,73% -2% reset pendapatan internal. Mung mbutuhake wektu udakara 10 menit kanggo ndhaptar asuransi online lan langsung tumindak.
Dividen lan bathi ora dadi sebab sing paling penting kanggo para investor tuku utawa tetep ing perusahaan minyak. Sanajan ngasilake isih dadi kunci, investor isih nuntut perubahan sadurunge taun 2020
(Bloomberg) -Kanggo Leon Black, kahanane saya parah. Ing minggu kepungkur, perusahaan investasi raksasa Black, Apollo Global Management Inc. (Apollo Global Management Inc.) ngadhepi masalah siji-sijine, yaiku dheweke lan pelanggar seks sing dipidana, Jeffrey Epstein (Jeffrey Epstein), Presiden A hubungan wis puluhan taun. Direksi dhewe mrentah supaya mriksa eksternal dening Black dhewe. Banjur dana pensiun Pennsylvania sing nundha investasi anyar-Connecticut uga nindakake perkara sing padha. Siji penasihat utama-penjaga gerbang sing netepi janji investasi investor $ 160 milyar, ditundha, dene sing liyane nganggep tumindak sing padha. Pelanggan sing wis nikmati penghasilan Wall Street sing paling apik suwene wis pirang-pirang taun mikir maneh hubungane karo Apollo. Awal wulan iki, laporan ing New York Times nyebabake pemeriksaan maneh Epstein. · Maxwell (Ghislaine Maxwell) ora nutup lan diwenehi perhatian anyar. Miturut wong sing ngerti masalah iki, sawetara klien ora yakin manawa kajian sing ditindakake firma hukum Dechert LLP cukup kanggo ngresiki jeneng Black, lan pembekuan dana anyar kasebut bisa nyebabake Apollo nalika nyoba dilanjutake. Ngumpulake $ 20 milyar kanggo sawetara dana anyar. Krisis sing nyebabake pandemi ing pasar kredit minangka kesempatan investasi utama perusahaan, sing dikenal amarga tuku bisnis sing bermasalah. Wong sing ngerti prekara kasebut ujar ing wulan April manawa Apollo ngupayakake nggunakake kerusuhan pasar lan investasi ing utang pribadi. Masalah ireng sing saya akeh nggambarake owah-owahan ing politik jagad investasi, kanthi dana utama dadi luwih sensitif marang lingkungan lan masarakat. Lan pamrentahan iku penting banget. Fokus anyar tegese sanajan ing tengah-tengah skandal, sanajan prospek ngasilake sing lumayan bisa uga ora cukup apik. "Sanajan kinerja bakal mesthi dadi faktor penting, iku ora mung faktor," ujare Gerald O'Hara, analis ing Jefferies Financial Group Inc. .. "Ing sawetara cara, kita gelem ngorbanake kinerja supaya bisa mlaku kanthi apik lan perusahaan etis. " Bloomberg nglaporake dina Jumuah yen konsultan investasi Aksia ngandhani klien supaya ora nambah dhuwit menyang Apollo. Connecticut ujar manawa bakal mandheg investasi anyar ing perusahaan kasebut. Awal minggu iki, Sistem Pensiun Staf Sekolah Umum Pennsylvania ujar manawa bakal nundha investasi tambahan ing Apollo, lan konsultan Cambridge Associates nganggep ora nyaranake perusahaan kasebut kanggo pensiun lan klien pensiun. Babagan warta yen Epstein dicekel taun kepungkur, kuwatir para investor dibakar maneh dening laporan New York Times. Sawise dihukum nuntut rekrut bocah wadon enom kanggo prostitusi ing 2008, dheweke wis ngirim paling ora 50 yuta menyang Epstein. Dolar. Artikel kasebut ora nuduh Black nglanggar undang-undang kasebut. Wiwit crita kasebut diterbitake tanggal 12 Oktober, rega saham Apollo mudhun udakara 12%. "Kita pancen setya ningkatake transparansi," ujare Apollo ing sawijining pernyataan ing dina Jumuah, kanthi nyathet manawa Black wis komunikasi karo para investor kanthi rutin. "Sanajan Apollo ora tau bisnis karo Jeffrey Epstein, Leon njaluk kajian eksternal independen babagan hubungan profesional sadurunge karo Pak Epstein." Black marang Apollo wulan iki surat saka mitra winates kasebut ujar manawa dheweke getun banget amarga ana keterlibatan Epstein. . Black ujar manawa dheweke wis nemoni pajak, perencanaan real estate lan amal, lan ora ana laporan New York Times sing bertentangan karo deskripsi hubungane sadurunge. Liyane: Tautan Epstein Leon Black menyang kampanye penggalangan dana sing ngancam Apollo Investor rampung dipotong saka Apollo amarga dana ekuitas pribadi biasane ngunci modal nganti pirang-pirang taun - akeh wong sing gelem ngasilake dhuwur Miturut premis bobot. Telung investor kasebut, sing ora pengin dijenengi jeneng, ujar manawa kajaba asil panaliten kasebut angel banget, para pelanggan pungkasane bisa milih golek liya. Amarga ngasilake perusahaan sing murah, penarikan pelanggan utamane apik. Bloomberg nglaporake ing wulan Januari manawa dana ekuitas pribadi Apollo dibukak kanggo investor ing taun 2001, kanthi panenan tahunan 44%, nanging malah para investor sing kepengin nandur dhuwit luwih akeh ing ekuitas pribadi bakal entuk bali Bisa milih transfer menyang wong liya papan. Mitra Sarah Sandstrom (Sarah Sandstrom) ujar: "Iki minangka balapan modal sing kompetitif banget, lan kita terus ndeleng apa wae ing proses penggalangan dana. Intine, ing pirang-pirang cara, luwih akeh tinimbang proses politik, dudu proses penggalangan dana. " Ing Campbell Lutyens, perusahaan kasebut mbantu perusahaan ekuitas pribadi golek dana. "Sampeyan crita dhewe lan nggawe hubungan karo investor." (Nambah komentar Blake sadurunge ing paragraf 12.) Kanggo artikel kaya ngono, bukak Bloomberg.com lan lengganan saiki kanggo sumber warta bisnis sing paling dipercaya. © 2020 Bloomberg Records
Pensiun bisa uga ora dadi keprigelan para remaja, nanging kudune. Iki amarga sawise pirang-pirang dekade gabungan, investasi sing saiki cukup sithik bisa ditambah dadi luwih gedhe ing mbesuk. IRA Roth minangka titik wiwitan sing apik.


Wektu kiriman: Okt-26-2020