Apa sampeyan isih milih kaca tingal tradisional lan bunder?

Kacamata wis dadi salah sawijining kebutuhan ing dalan. Apa sampeyan isih milih kaca tingal tradisional lan bunder?

Nalika lelungan ing dalan, barang proteksi mripat yaiku kacamata hitam. Bubar, mode pigura sing ora teratur wis diunekake kanthi tenang ing industri aksesoris. Gaya kacamata iki ora mung bisa cocog karo gaya busana, nanging uga bisa digunakake kanthi kolokasi saben dina sing gampang. Biasane pinunjul, iku pilihan sing paling apik kanggo fotografi jalanan kanggo nuduhake kepribadiane.

Produk iki nggunakake desain bentuk kupu-kupu lan desain tanpa wates sing ora teratur kanggo nambah semangat kanggo urip bosen saben dina lan narik perhatian masarakat ing endi wae.

Bantalan irung silikon bisa nyuda tekanan ing irung, dadi luwih nyaman dipakai. Bahan bingkai logam, lan lensa AC. Kacamata iki ana 7 warna, sing bisa cocog karo sandhangan sing disenengi.

Kacamata mata kucing sinle kacamata klasik kacamata hitam wanita kupu-kupu kupu-kupu,

Baru Kedatangan Musim Panas Musim Panas Kacamata Bingkai Kecil Ruangan Luar Ruangan Desain Kustom GIrls Baby Retro Cat Eye Wear INS Murah, Dirancang kanthi modis kacamata srengenge Kacamata Logam Kupu-kupu, Desainer bentuk kupu-kupu warna-warni kacamata lensa warna-warni wanita wanita, Kacamata Bingkai Kupu-kupu Wanita Besar 2018 Kacamata Desainer Kucing Mripat Gradien Cermin Gradien Kacamata Matahari, Kacamata Kacamata Persegi Wanita Ireng Jambon Bingkai Besar Kacamata Matahari Pria Merek Mewah Antik Retro Kacamata Oculos.

 

Apa sampeyan isih milih kaca tingal tradisional lan bunder?

DLL1936 (2)  DLL1936 (4)   DLL1936 (8)


Wektu kiriman: Sep-07-2020