Kacamata Apa Sampeyan Pengin Digunakake Mbesuk?

Biyen, kita kabeh rumangsa yen bocah-bocah wadon gedhe sing nganggo kacamata iku kutu buku, krasa surem lan ora duwe humor. Nanging, ing taun-taun pungkasan, akeh merek flyover utama sing ndhukung, lan kacamata sing kabeh wong ora seneng dumadakan dadi barang mode lan dadi tren anyar.

Bocah-bocah wadon mata papat biasane nganggo kacamata mung fokus ing fungsionalitas, nanging saiki dheweke wis luwih fokus karo desain gaya. Dheweke malah nglengkapi macem-macem kacamata ing omah supaya cocog karo gaya saben dinane.
Tren gaya geek iki wis digawa wiwit taun 2019 nganti 2020. Yen sampeyan ndeleng gucci, menyang Prada, fendi, chloe, lan uga Chanel sing ndhukung, aku yakin manawa tren kacamata datar iki pancen ora bisa dicegah.
Nyatane, yen aksesoris wis dipilih kanthi apik, mula bakal nambah poin ing tampilan. Mula, minangka bocah wadon modis, luwih dhisik kudu milih bingkai sing cocog kanggo sampeyan.

Yen manungsa bisa nyadari teknologi hibernasi ing novel fiksi ilmiah "Tiga Badan", apa kacamata kaca sing pengin sampeyan gunakake ing mbesuk?

Apa jinis kacamata hitam sing bakal ora konvensional sanajan mbesuk, sing mesthi nyebabake tren, sanajan ngluwihi jaman?

Bubar, ana rong film fiksi ilmiah luar biasa, "Blade Runner 2049" lan "Ready Player One". Kaloro film kasebut nggambarake "jagad mbesuk", nanging jagad mbesuk sing digambarake ing rong film kasebut beda banget. saka

Ing jagad "Ready Player One", manungsa pancen wis gumantung karo pengalaman puncak sing digawa VR paling dhuwur.

Jagad ing "Blade Runner 2049" mabuk lan sepi, lan teknologi sing kuwasa nggawe rasa kasepen manungsa. Kaca tingal sing paling futuristik sing diwenehake, avant-garde minangka ciri khas.

Ing karya film lan televisi cyberpunk, jagad mbesuk asring remuk. Ing kutha mbesuk kanthi pencakar langit lan cenderung dadi telung dimensi, uga ana akeh warga tingkat rendah lan wates sosial sing manggen ing dalan sempit sing padhet. Teknologi canggih, lampu neon sing apik banget lan individu cilik, katresnan, gething lan gething sing apik banget kontras.

Werna sing apik minangka elemen cyberpunk sing penting. Ngadhepi teknologi adhem, warna nggambarake emosi manungsa sing alus lan sugih. DLL5333 ngemot pigura logam sing apik banget lan lensa warna ungu sing apik banget, lan warna sing apik banget ora bisa dilalekake.

Bingkai kacamata kucing gedhe kanthi rasa retro taun 80-an wis bali maneh. Saliyane rumangsa dolanan lan anggun, kacamata kucing duwe efek ngowahi garis gedhe. Stella mccartney malah luwih dihiasi pola bintang. Desaine cukup apik banget lan mesthi bisa dadi sorotan ing bentuk kasebut. Yen sampeyan nganggep kacamata monokromatik wis umum, sampeyan bisa milih kaca tingal kura-kura. Kacamata kura-kura asring dadi pilihan tekstur sing mewah, nanging uga bisa nyorot watake seni. Kacamata kanthi jeneng sing padha saka desainer wolfgang proksch Jerman nggabungake macem-macem bahan, kanthi bingkai tekstur kura-kura karamel lan lengan logam. Desain bingkai kaya telung dimensi, sing cocog banget kanggo bocah-bocah wadon modis sing duwe miopia.

Minangka bocah wadon sing seneng kecantikan, kajaba fungsine, mode uga penting banget nalika tuku kacamata, bener? Yen sampeyan setuju, banjur bingkai desain dekorasi iki mung kanggo sampeyan! Merek kaca kanggo seni saka London mesthi fokus ing kacamata sing modis lan artistik. Bingkai logam mata-kucing sing lancip iki dihiasi nganggo telung mutiara ing sisih kiwa lan tengen, lan gayane alus banget. Saliyane kanggo seni, musim iki Alexander McQueen, Gucci, Chloe lan merek liyane uga ngluncurake macem-macem bingkai desain dekorasi,

Lair saka kacamata aviator pancen ana gandhengane karo pilot. Iki minangka kacamata sing dirancang dening Bausch & Lomb Company kanggo pilot nglawan stratosfer. Iki nggunakake desain sing arupa banyu mata lan digawe saka pigura logam entheng. Beda karo desain munggah bingkai kacamata kucing, lensa Kacamata Aviator duwe desain sing mudhun ing loro-lorone, sing bakal fokus ing sisih ngisor pasuryan. Mula, iki uga luwih cocog kanggo bocah-bocah wadon kanthi dagu landhep, lan sing duwe praupane cekak lan amba kudune bisa diindhari.微信图片_20200907150013微信图片_20200907150000

04
03

Wektu kiriman: Sep-07-2020