Miturut pendapat populer, kacamata hitam minangka "aksesoris musim panas", nanging sampeyan ngerti?

Miturut pendapat populer, kacamata hitam minangka "aksesoris musim panas", nanging sampeyan ngerti? Sinar ultraviolet ing mangsa adhem uga mbebayani tumrap mripat. Sanajan dina sing mendhung, UVA lan UVB isih bakal katon. Kasunyatane, mripat kita luwih alus lan rapuh ing musim salju. Ing tangan siji, amarga angin, asor asor, lan hawa keruh ing musim salju; ing sisih liyane, lumahing dalan beku nalika musim salju, sing bakal ngasilake cahya sing sumunar ing srengenge. Mula, sanajan ing musim gugur lan musim salju, kacamata ireng ora sethithik. Panliten nuduhake manawa salju bisa nggambarake 85% sinar ultraviolet srengenge. Bagian sinar ultraviolet iki bisa nyebabake sunburn kornea lan "buta salju". Wuta salju bakal nggawe sampeyan kurang sesanti, lan prosese bakal nandhang lara. Nganggo kacamata hitam minangka cara paling apik kanggo ngindhari iki. Pilih kacamata kaca sing apik lan entheng tanpa stres sanajan sampeyan nganggo sedina muput.
Siap nglindhungi mata? Banjur priksa kaca tingal kacamata sing dikenalake kanggo sampeyan.
Kacamata Square Bingkai ukuran gedhe banget minangka gaya paling anyar ing taun 2020. Bingkai super populer taun iki. Desaine padha karo kacamata ski, kanthi bingkai sing jembar banget kanggo nyorot proporsi sing kandel.

Minangka kanggo mikir sepasang gelas level entri sing ora kakehan, pilihan pertama kudu gaya klasik nostalgia. Amarga kekandelan bingkai moderat, gayane dhasar, luwih gampang milih pasuryan, lan isih ora ana gayane desain ijo, lumayan gampang kontrol lan cocog. Bali pigura gaya Oversize menyang jagad mode pancen amarga gucci. Ing musim anyar, ing flyover gucci, model pria lan wanita nganggo sepasang gaya bingkai logam Oversize, kanthi warna retro sing kuat, lan nyedhiyakake pemuda modis. ambegan Amarga bingkai gaya Oversize bisa nutupi sebagian besar pasuryan, kanthi alami pengaruhe gedhe ing rai. Kacamata uga modis banget. Ana mesthi ana siji bingkai saka macem-macem gaya sing paling cocog karo sampeyan ~

DLL97068-DL-kacamata-New-Fashion


Wektu kiriman: Aug-28-2020