DLL901 Kacamata Unisex Mewah Kebesaran

Katrangan singkat:

DLL901 Mode kacamata desainer anyar kacamata sun trendi kacamata mewah mewah kacamata unisex gafas


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  Logam
Werna Bingkai  Emas
Werna Lensa  Ireng, Abu-abu, Teh, Sampanye, Abang, Kuning, Ungu, Blanc
Gaya  Pantun
Logo  Logo Khusus
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex
 Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: