DLL4373 Kacamata Retro Antik Kucing Sempit

Katrangan singkat:

DLL4373 Kacamata Mripat Multicolor Asetat Kucing


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Bahan Lensa  AC / PC
Bahan Bingkai  PC
Werna Bingkai  Ireng, Print Leoparo, Abang, Jingga, Champangne, Ijo
Werna Lensa  Grey, Teh, Jambon, Biru
Gaya  Pantun
Kualitas  Dhuwur-mburi 
Ukurane  Wong diwasa
Jenis Kelamin  Unisex

Digawe ing China

Gambar produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: